جهت پذيرش کتاب در شوراي انتشارات پس از مطالعه آيين نامه نشر دانشگاه (کلیک نمایید) و پذيرفتن آن، مستندات زير بايستي توسط مولف/مترجم در سامانه جامع اطلاعات پژوهشی (پژوهان) ثبت و ارسال شود. فرم پيشنهاد چاپ کتاب تالیفی * راهنماي نگارش منابع به شيوه ونکوور *** قانون درج آرم دانشگاه علوم پزشکی مشهد *** **** آئین نامه کسب امتیاز ترفیع **** تکمیل و ارسال فرم های مربوط به تالیف، آماده سازیِ پیش نویس کتاب تالیفی و در پایان ثبت و ارسال به کارشناس پژوهشی در سامانه پژوهان
1. بيان هدف در پيشگفتار 2. ارجاع درون متني به يافته ها و نظرات مؤلف در متن كتاب و سايرين با توجه به ضوابط تأليف. 3. ذكر منابع و مآخذ، استانداردهاي مرتبط با موضوع، نزديك به تاريخ انتشار كتاب (ترجيحاً 2 تا 5 سال اخير) و توجيه منابعي كه از نظر تاريخي، براي موضوع مورد نظر بايد عرضه شود. 4. صفحه آرایی ابتدایی کتاب بر اساس نوع خط B Nazanin 12 و فاصله خطوط یک سانتی متری و داشتن کمترین فضای سفید در حاشیه ها 5. جامعيت مباحث و فصول، در چارچوب هدف هاي ويژه تشكيل دهنده كتاب. 6. خلاصة مفاهيم اصلي هر فصل در پايان فصل مربوطه. تبصره: به طور كلي شورای انتشارات دانشگاه می تواند در موارد خاص از بعضي شرايط فوق بنا به تشخيص خود چشم پوشي كنند.
1. تکمیل و ارسال فرم های مربوط به ترجمه (ذکر شده در بالا) در سامانه پژوهان 2. ارسال فایلPDF کتاب اصلی از طریق ثبت در سامانه پژوهان 3. ترجمه دو فصل از کتاب اصلی یا ترجمه کل کتاب از طریق ثبت در سامانه پژوهان
1. حفظ ساختار كتاب «حفظ فصل بندي، بخش بندي، پاراگراف بندي، نوع و اندازه حروف كتاب» 2. حفظ امانت داري كتاب اصلي، «حفظ مفهوم كتاب بدون هيچگونه حشو و زوائد». 3. دقت در ترجمه، «حذف هيچيك از كلمات اصلي، عبارات، جملات و پاراگرافها مجاز نمي باشد». 4. استفاده از معادل هاي مناسب و رايج براي واژگان. 5. به كار بردن واژگان انتخاب شده براي كلمات به طور يكسان در تمام متن . 6. صفحه آرایی ابتدایی کتاب بر اساس نوع خط B Nazanin 12 و فاصله خطوط یک سانتی متری و داشتن کمترین فضای سفید در حاشیه ها 7. تعداد صفحات کتاب باید بیش از 110 صفحه باشد. 8. تاریخ ویرایش کتاب اصلی می بایست مربوط به 2 سال گذشته باشد. 9. عنوان کتاب دقیقا منطبق با کتاب اصلی باشد و نه شامل بخشی از آن 1. حداقل حجم کتاب (اعم از تالیف ,ترجمه یا تدوین) با فونت B Nazanin 12 و قطع وزیری (22 سطری) باید بیش از 110صفحه باشد به شرط آنکه بیش از 20% کتاب مربوط به تصاویر و جداول نباشد. در موارد خاص تصمیم گیری برعهده شورای انتشارات دانشگاه است. 2. فهرست مطالب در ابتدای کتاب آورده شود و ایندکس در انتهای کتاب آورده شود. 3. منابع در متن اصلی کتاب شماره گذاری شود و منابع حداکثر مربوط به 3 تا 5 سال گذشته در مورد تالیف و 2سال گذشته مربوط به ترجمه باشد. 4. منابع مورد استفاده در پایان هر فصل ارائه شود و منابع بر اساس شیوه ونکوور نوشته شود. 5. کلیه اصطلاحات لاتین معادل یابی شده و در زیر نویس ارائه گردد. 6. در ابتدای هر فصل اهداف مربوطه و در انتهای آن خلاصه مطالب آورده شود. 7. منابع مربوط به شکل ها، جداول یا نمودارها در زیر نویس آنها ذکر شود.
1. کتاب چاپ شده باید کاملا منطبق با نسخه نهایی داوری شده و مصوب شورای انتشارات دانشگاه باشد. در صورت افزودن هرگونه مطلبی به محتوای کتاب پس از انجام مراحل داوری و اخذ تائیدیه،لازم است نویسنده نسخه جدید را جهت بررسی مجدد به شورای انتشارات دانشگاه ارسال نماید 2. پس از اخذ تاییدیه کتاب، هرگونه افزودن و یا حذف اسامی نویسندگان و مترجمین باید در شورای انتشارات دانشگاه مطرح و مورد موافقت قرار گیرد. 3. نویسندگان و مترجمین کتب لازم است حداکثر در عرض 1 ماه پس از اخذ تائیدیه نسخه نهائی کتاب قبل از چاپ، فایل الکترونیک کتاب به صورت CD و یک نسخه پرینت شده را به اداره انتشارات دانشگاه ارسال نمایند. 4. در صورتی که بیش از 6 ماه از زمان تائید کتاب توسط شورای انتشارات دانشگاه، چاپ آن به تأخیر افتد این شورا هیچ حمایتی در مورد کتاب نخواهد داشت. 5. بعد از چاپ نهایی کتاب 10 نسخه به نویسندگان تحویل خواهد شد. 6. در مورد تجدید چاپ کتاب های قبلی دانشگاه لازم است نویسندگان و مترجمین چنانچه ویرایشی در کتاب اعمال کرده اند آن را به شورای انتشارات دانشگاه ارسال نمایند. در غیر اینصورت فقط درخواست تجدید چاپ خود را ارسال نمایند. 7. کلیه کتبی که با تصویب شورای انتشارات دانشگاه چاپ می شوند باید با نام و آرم دانشگاه علوم پزشکی مشهد منتشر گردند.
1. اخذ تاییدیه شورای انتشارات دانشگاه 2. وجود اطلاعات مربوط به فهرست نویسی پیش از انتشار (فیپا) 3. درج آرم دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر روی جلد کتاب و تایید طرح جلد کتاب توسط کارشناس انتشارات دانشگاه
پرداخت حق الزحمه تالیف و ترجمه کتاب به مولفین و مترجمین
پرداخت حق الزحمه داوری به داوران |